10 tipů na vánoční dárky pro jogíny

Vánoce jsou časem setkávání, dobrého jídla a dárků! Všichni se těšíme, až se po společné večeři usadíme kolem ozdobeného stromečku a při zvuku oblíbených koled se pustíme do rozbalování dárků.

Potřebujete vhodný vánoční dárek pro ty, kteří milují jógu, dechová cvičení či meditace nebo byste dokonce rádi věnovali jógový retreat na Bali? Přinášíme vám pár tipů, kterými nemůžete šlápnou vedle. Potěšíte tak každého milovníka nejen jógy, ale i zdravého životního stylu.

Vyšperkujte vaše Vánoce našimi náramky, řetízky či překvapte např. meditačním náhrdelníkem Japa Mala, organickým oblečením na jógu nebo meditačními polštáři vyrobenými s ohledem na přírodu.

 

MEDITAČNÍ MALA

Untitled design (14)Meditační mala je tvořena ze 108 + jednoho “Guru” korálku z minerálních kamenů, semínek posvátné Rudrakshi nebo Santalového dřeva. Tradičně se používá k rozjímání a meditaci. Nemusíte být žádného vyznání nebo mít duchovní praxi, věříme, že malu můžete jednoduše nosit jako připomínku záměru, který jste si nastavili, pokud hledáte klidnější tělo, mysl a ducha a celkově dobrý pocit. Všechny naše maly jsou již při výrobě autenticky aktivovány opakováním manter a než opustí Indii, jsou při ceremonii posvěceny vodou z posvátné řeky Gangy. 

 

 

MEDITAČNÍ POLŠTÁŘ

Untitled design (13)Meditační polštář ocení jak začátečník, tak pokročilý praktikující meditaci. Meditační polštáře byly navrženy tak, aby podpořily uvědomělou domácí praxi meditace a pranajámy. Tyto ručně vyráběné meditační polštáře na Bali mají dokonalou výšku, aby podpořily boky a kolena při meditaci. Jsou vyrobeny z přírodních materiálu jako je len nebo bavlna. Minimalistickým prvkem je výšivka s mantrou "LOKAH SAMASTAH SUKHINO BHAVANTU" na všech meditačních polštářích.

 

NÁRAMKY Z MINERÁLNÍCH KAMENŮ

Náramek rudrakshaVyšperkujte vaše Vánoce a vyberte si z naší široké nabídky minerálních náramků z léčivých kamenů, které podtrhují životní filozofii toho, kdo šperk nosí. Náramky z minerálů skrývají osobní poselství a představují vnitřní sílu danou nejen kvalitou přírodních materiálů jako jsou minerální kameny např. láva, růženín, ale také semínka posvátného stromu Rudraksha nebo perly.

 

ŠŇŮRKOVÉ NÁRAMKY

Provázkové náramky 2Šňůrkové či provázkové náramky se staly v poslední době velkým hitem a potěší úplně každého. Můžete vybírat náramky s jógovými asánami, tak náramky s minerálními kameny. Velkou výhodou je výběr velikosti, protože ta je jen jedna, univerzální, která padne na každé zápěstí.

 

 

 

ŘETÍZKY S MANTROU

Stříbrné řetízky Stříbrné řetízky s mantrou se spirituální tématikou se stanou opravdu originálním dárkem, který rozzáří duši obdarovaného. Vynikají svou jedinečností a mnoho jich na trhu nenajdete. Jsou inspirované jógovou filozofií, bohyněmi a jejich schopnostmi.

 

 

 

 

SPORTOVNÍ PODPRSENKY NA JÓGU

Sportovní podprsenkyUrčitě potěšíte sportovní podprsenkou na jógu, které jsou vyrobeny z udržitelných materiálu, jako jsou rostlinná viskóza nebo bambus. Tyto materiály jsou příjemné na dotek a měkoučké jako košík koťátek. Příjemně zpevní, přitom nijak nebrání volnosti pohybu, když plynete na podložce i mimo ni ve všech fázích života. 

 

 

LEGÍNY NA JÓGU

Dámské legínyLegíny s jednoduchým střihem. Sluší každému typu postavy. Minimum švů v kombinaci s pevnějším materiálem poskytuje naprostou volnost pohybu, zvýšenou podporu a komfort. Skvěle se hodí na všechny druhy jógy, fitness a outdoorové aktivity. Jsou vyrobeny z materiálu Econyl, který byl vyroben z odpadu z oceánu. Recyklace je pro naši planetu zemi velmi důležitá a výběrem těchto legín pomáháte zastavit vytváření plastového znečištění. Změnou účelu a opětovným použitím eliminujeme proces vytváření nových a potenciálně škodlivých materiálů.

 

 

MIKINY S MANTROU

Mikina na jóguNovým přírůstkem do naší jógové rodiny jsou mikiny ozdobené decentní nášivkou  s mantrou „Lokah Samastah Sukhino Bhavantu“. Milovníci minimalismu, čistoty a sattvického stylu života si jí jistojistě zamilují.

 

 

 

PRSTENY

PrstenNedávno také naši kolekci šperků obohatily prsteny s minerálními kameny. V kolekci najdete stříbrné prsteny a pozlacené prsteny. Minerální kameny jako růženín, měsíční kámen, elegantní onyx, ale i smaragdy a safíry a mnoho dalších.




 

JÓGOVÝ RETREAT NA BALI

Jógový retreat na BaliJiž několikátým rokem pořádáme jógový retreat na Bali. Touhle spirituální cestou u stromečku opravdu překvapíte a darujete tak nezapomenutelný zážitek. Během 12 dní s námi prožijete zaručeně nejkrásnější dovolenou plnou jógy, meditací, jógové filozofie, ale také poznáte ohromující krásu „Ostrova Bohů“ Bali. Více info se dočtete na stránkách cestovní kanceláře www.surftrip.cz, se kterou spolupracujeme.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz